Momenteel zijn wij bezig met het verbouwen van een oude hooizolder tot workshopruimte / flexruimte voor het geven van cursussen, lezingen en workshops of bijeenkomsten. 

 

Wij beschikken over een prachtige trendy multifunctionele ruimte in een oude hooizolder gevestigd in een oude boerderij. De ruimte heeft een aparte entree met hal, toilet en trapopgang naar boven. Op de 1e verdieping bevind zich een open ruimte met tafels, een bar met koelkast, waterkoker en koffieapparaat. Ook beschikken we over een grote keuken met 2 inductieplaten met 4 pitten en 2 ovens, veel werkruimte en werktafels. In de ruimte bevinden zich tafels en stoelen voor ca 12 personen. De ruimte is ca 55m2 en geschikt voor ca 12 personen.

 

Voorzieningen:

Beamer

Catering beschikbaar

Catering zelf organiseren mogelijk

Keuken

koffieapparaat/waterkoker

Statafels op aanvraag

Wifi

Tv met Netflix

Tafels

 

De dagdelen:

 

Ochtend              08.00-12.30

Middag                12.30-17.00

Avond                  17.00-22.00

 

De studio wordt gehuurd inclusief het klaarzetten en opruimen. Onder opruimen wordt verstaan de gebruikte spullen terugzetten, afwassen en droog terugzetten (vaatwasser aanzetten), rolgordijnen optrekken, vloer zuigen.

 

Flexhuur:

Je bent een regelmatige huurder en gebruikt de studio op variabele tijden en op basis van beschikbaarheid voor jou en je klant. Flexhuur is niet bedoeld voor groepsactiviteiten. Bij flexhuur is de minimale afname 1,5 uur (aaneengesloten), daarna kan per kwartier worden verlengd.

Binnen de gehuurde tijd valt ook het klaarzetten en opruimen.

 

- Huurprijs Voor vergaderingen, activiteiten, lezingen en cursussen (uitgezonderd kookclubs en workshops, hievoor geldt een ander tarief).

Flexhuur overdag (te reserveren vanaf (1,5 uur). eerste uur €17,50

Daarna per half uur €7,-

 

-Huurprijs voor kookclubs en of het gebruik van de keuken (max 10 tot 12 personen)

Te huur per tijdsblok van ca 5 uur €150,- *(elk half uur langer €7,-)

 

 Tijdens deze uren heeft u de beschikking over de gehele studio en keuken. U mag alle apparatuur gebruiken, maar u dient zelf uw ingrediënten mee te nemen (als u gaat koken). Houd er rekening mee dat u met maximaal 12 personen aanwezig mag zijn bij het huren van de studio.

 

 

 

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.